Hvem vi er

Partnere i Recore er Leif Chr. Salomonsen, Runar Nilsen og Annette Malm Justad. De leder arbeidet i alle våre oppdrag, som utførende alene eller som teamledere.

Thomas Johannessen og rådgivingsselskapet Lazarus Advisory er knyttet til Recore som frittstående rådgivere.

I tillegg har vi et bredt nettverk av ulike ressurser som vi trekker på ved behov i våre prosjekter.

Annette Malm Justad, Leif Chr. Salomonsen, Runar Nilsen
Leif Chr. Salomonsen
Founding Partner

Leif er en rolig og strukturert leder med glimt i øyet. Han er alltid fokusert på å oppnå resultater og skape framdrift. Samtidig er han en god lytter og interessert i de rundt seg. Han er en sympatisk, forutsigbar og fokusert leder som sier ting rett ut og tror på tydelig ledelse.

Runar Nilsen
Founding Partner

Runar er en erfaren leder som ved et kjapt blikk kan oppdage eventuelle feil i styring av kontantstrøm og arbeidskapital. Han er utholdende og har bevist evnen til å se muligheter og finne løsninger og balansere forskjellige parters interesser når store selskapsverdier står på spill.

Annette Malm Justad
Partner

Annette er en entusiastisk leder som kommuniserer på en direkte, men respektfull måte med alle nivåer i organisasjonen. Hun tror på team arbeid og har en lidenskap for utfordringer. Hun har bred erfaring fra restrukturering av internasjonale virksomheter og arbeid på tvers av kulturer, både på styrenivå og som toppleder.

thomas
Thomas Johannessen
Associate Partner

+47 415 33 770
Linkedin

Thomas er en erfaren CFO med betydelig industri- og detaljhandelsbakgrunn. Han angriper alltid utfordringer med en hand-on tilnærming, liker å grave ned i detaljene, men uten å miste det strategiske perspektivet av syne. Thomas har bevist evne til å styre kontantstrøm, forbedre prosesser og håndtere internt og eksternt press i alvorlige og komplekse situasjoner hvor prioritering av tiltak, implementering av løsninger og lede staben har vært avgjørende.

lazarus
Lazarus Advisory
Alliance Partner, Sweden

Recore har etablert en strategisk allianse med det svenske restruktureringsrådgivningsselskapet Lazarus for å øke kapasitet og tilstedeværelse i det svenske markedet.

Lazarus Advisory Services AB er et selskap etablert i 2017 av den erfarne bank- og restruktureringseksperten Claes Jonson.

Del